Prima Donna biedt vrouwen met een grotere cupmaat lingerie die én mooi én comfortabel is. Zij garanderen u de perfecte pasvorm en de hoogste kwaliteit. Prima Donna maten variëren van B-cup tot een I-Cup. Prima Donna laat zien dat ook de lingerie voor een wat vollere cupmaat modieus en verfijnd kan zijn, en daarbij natuurlijk als gegoten zit. In de catalogus ziet u een greep uit onze basis collectie em mode items van dit seizoen. Wilt u weten of een bepaalde maat op voorraad is,dan kunt u natuurlijk altijd bellen of appen.

Prima Donna Twist heeft dezelfde combinatie van fashion en comfort als Prima donna, maar met een heel eigen twist. Sommige vinden de collectie van Prima Donna Twist jonger, het merk zelf noemt het gewoon anders. Je kiest voor Twist naargelang je bovenkleding, je smaak of je lichaamsbouw. Prima Donna Twist is de expert in mooie, gladde lingerie, iets grafischer broderie en prints, in de trendkleuren van elk seizoen. En dat voor grotere cupmaten.

Marie Jo brengt in de volledige collectie een unieke combinatie van kwalitatieve materialen, stijlvolle kleuren en een ongelofelijke pasvorm. Het merk staat voor pure luxe. Of het nu om een klassieke basic gaat of de lingerie knalt van kleur, of een fleurige detaillering heeft; elke Marie Jo collectie biedt consequent lingerie aan dat past bij de unieke behoefte van iedere vrouw. Een perfecte pasvorm, het fijne draagcomfort en de stijlvolle en moderne uitstraling zijn al jaren zeer geliefd bij vele vrouwen, en vormen de basis van elke collectie van Marie Jo.

Genieten van optimaal draagcomfort en er elegant uitzien. Anita comfort voorziet in jouw behoefte. Anita comfort is ontworpen om te ontlasten en curvy vrouwen er op hun best uit te laten zien. Iedere dag opnieuw. Alle producten van Anita comfort verbloemen de kleinere probleemgebieden en accentueren de vrouwelijke vormen.Het grote maatbereik van Anita zorgt dat er vrijwel altijd een passende bh te vinden is. In de catalogus vind u een onze basiscollectie van Anita

De lingerie van Mey draagt heerlijk.                              De basis modellen bieden wij aan in meerdere kleuren in een uitgebreide matenrange. Maar ook in de mode series is er elk seizoen weer een mooie keuze.

Mey ondergoed is van perfecte kwaliteit en draagt als een tweede huid. Mey staat altijd voor innovatief design en een kwaliteit zonder compromissen.         Me, Myself and Mey.

Triumph heeft een lingerie collectie voor een grote doelgroep. Ze biedt zowel moderne als klassieke lingerie. Triumph biedt mooie lingerie binnen het middensegment.
Felina biedt hoogwaardige onderkleding voor het gevoel van welbehagen van de zelfbewuste vrouw, die een optimale aansluiting wenst tussen elegante, verzorgde optiek en de  perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit tot in de grote cup – maten. Voor de klassiek georiënteerde vrouw staan de functionaliteit van de pasvorm en het draagcomfort altijd op de voorgrond.