Het merk Ringella is al jarenlang gespecialiseerd in het maken van de meest comfortabele en kleurrijke nachtmode. De combinatie van seizoenskleuren en rijke bloemenprints, maakt de collectie elk seizoen opnieuw weer helemaal af. Je kunt namelijk blijven combineren met de verschillende series.

Een goede nachtrust is een kostbaar goed. De dag die voorbij is wordt verwerkt, de geest kan tot rust komen en de huid herstelt zich. U kunt daarom vertrouwen op het assortiment nachtmode van SCHIESSER dat U verwent met uitstekend draagcomfort . Of u nu een nachthemd of pyjama draagt, U voelt de liefde en zorg die aan de nachtkleding van SCHIESSER wordt besteed op uw huid zodat u zich helemaal kunt ontspannen.
De Ringella collectie combineert trendy met een comfortabele pasvorm. Het is al jaren een begrip in ons assortiment. Het heeft met merken als Ringella Lingerie, Bloomy en It’s For You een mooie collectie nachthemden, pyjama’s  en homewear voor jong en oud. Kom kennismaken met ons uitgebreide assortiment!