De absolute top in beenmode is Oroblu. Een zeer groot kleurenpallet en diverse deniers zorgen ervoor dat wij altijd de juist panty vinden om uw outfit compleet te maken. In de zomer is het top product de suntime. Een ademende, transparante panty die zeer geschikt is om te dragen op warme dagen. Voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft is deze panty zeer geschikt. Beschikbaar in de maten 38-40 tot 48-50 in diverse tinten. Voor het open schoentje zelfs leverbaar in no toe. In de winter variëren de deniers van 15 denier tot 80 denier in vele kleuren. Allemaal te verkrijgen in de maten 38-40 tot 48-50. De all colours panty 50 denier is leverbaar in de nieuwste kleuren van het seizoen.
Een mooie outfit is pas compleet met een bijpassende beenmode. In de collectie van Marianne vind u een ruime keus in een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. De 15 denier en 35 denier zijn met vele kleuren en leuke actieprijs een aanrader. Ook zijn er diverse pantalonkousjes en voor de zomer de nieuwste trend in sokjes.
Zoekt u een sokje in meer trendy kleuren dan is Marc Marcs het merk wat u zoekt. Met een prachtige kwaliteit met een prettige prijs kunt u de laatste trends goed vinden bij dit merk.