Als pionier in de ondermode industrie stond Schiesser aan de wieg van de uitvinding van het tricot dat nog steeds de basis vormt voor het moderne ondergoed. Vanaf het begin speelt kwaliteit een centrale rol bij Schiesser. Dit komt op veel vlakken tot uiting; in het product zelf, in hoogwaardige materialen, in een voortreffelijke afwerking en vanzelfsprekend ook in de pasvorm. Een merk van deze tijd, dat trouw blijft aan zijn roots en tegelijkertijd vernieuwende en toekomstgerichte waarden creëert.

Wij bieden de volgende serie’s aan van Ten Cate:

SECRETS

Luxe, naadloos en onzichtbaar. Secets is gemaakt van hoge kwaliteit polyester met een vleugje elastaan. Een bijzondere blend die niet alleen zacht en sensueel is maar ook een geweldig draagcomfort biedt. Welke kleur of print je ook kiest, Secrets is altijd ultiem vrouwelijk.

BASIC

De Basic-lijn staat voor kwaliteit, een perfecte pasvorm en heerlijk draagcomfort. Het is gemaakt van extra gekamd katoen wat zorgt voor een zacht gevoel op de huid. Door de rondbrei techniek heb je geen last van hinderlijke zijnaden en sluiten de items perfect aan op het lichaam. Gewoon goed ondergoed dat jaren mooi blijft, dat is Basic.

Lingerie van Mey voelt als een tweede huid. Mey staat altijd voor innovatief design, modieuze zelfstandigheid en een kwaliteit zonder compromissen. Me, Myself and Mey.
Het ondergoed van Sloggi staat garant voor comfortabele basics voor elke dag die gemakkelijk met elkaar gecombineerd kunnen worden. De luchtdoorlatende en zachte Sensitive Touch materialen van de Sloggi slips zijn van een hoogwaardige kwaliteit en dragen zo bij aan een perfecte pasvorm.Laat u verrassen door het grote assortiment van ondergoed voor elke dag, natuurlijk van Sloggi.