Kraima | Over Kraima
14973
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14973,page-parent,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16999
kraima basic wit-01

Al 58 jaar een begrip

In 1960 begonnen de heer en mevrouw Kraima met hun winkel aan de Dorpsstraat, tegenwoordig Middenbaan. Was het in het begin nog een winkel met kleinvak, stoffen, vloerkleden, petten en ondergoed, tegenwoordig vindt u er een moderne zaak met een ruime collectie lingerie, bad- en nachtmode, beenmode en vooral niet te vergeten,

een grote heren collectie nacht- en ondermode. Daar waren een paar verbouwingen en uitbreidingen voor nodig, maar nu treft u er een ruimte waar ieder seizoen een mooie nieuwe sortering lingerie, nacht- been-, badmode te zien is.

De derde generatie

Sinds 1997 zijn Helmi van Helden-Kraima en Wim van Helden de eigenaren. Zij geven leiding aan een gespecialiseerd team verkoopsters welke goed op de hoogte is van de collectie en u goed kan adviseren op het gebied van uw maat. Ook dochter Marthe, als lid van de derde generatie, is toegetreden tot het verkoop team.

Zes dagen per week staan zij klaar om uw wensen te vervullen en uw vragen te beantwoorden.

kraima team

Persoonlijk advies

Uit onderzoek is gebleken dat 70% van vrouwen een verkeerde beha maat draagt. Een kwart van de vrouw heeft nog nooit haar maat laten opmeten. (http://www.gezondheidsnet.nl/uiterlijk/70-van-de-vrouwen-draagt-foute-behamaat) Uw beha is de basis voor uw bovenkleding. Een blouse of shirt kan vele malen mooier staan met de juiste beha. Daarnaast zorgt de juiste beha maat voor steun, welke van groot belang is.

Een nieuwe beha kopen kan voor sommige vrouwen een grote hobbel zijn. Bij ons in de winkel helpen wij u graag daar overheen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten goed adviseren en stellen wij u op uw gemak. Ons personeel krijgt geregeld trainingen, zodat ze steeds van de laatste lingerie ontwikkelingen op de hoogte zijn. Ons doel is om in een ontspannen sfeer de juiste beha te vinden, zodat de klant graag bij ons terug komt.